28 Mart 2013 Perşembe

Mart ayı dikiş etkinliği bitti

Mart ayında zaman ayırarak dikiş etkinliğine katılan bayan arkadaşlarıma çok teşekkür ederim.Aslında çok korkmuştum kimse yapmayacak hevesler bitti diye ama linkleri görünce o kadar çok sevindim ki anlatamam .Etkinliğimizin amacı Kasım ayında belliydi zaten arada yanlış anlaşılmalar olsada bunlar konuşularak halledebilecek konulardı . Burda dergilerini hemen hemen hepimiz biliyoruz modellerin dikilmiş halini görmek gerçekten çok zevkli ben de yapmam dediğim bir modeli bir arkadaşta görünce  aaa  çok güzel kalıpmış diyebiliyorum .Mart ayına kadar oylamayla model seçiliyor herkes kendi yorumunu katarak dikiyordu ben değişiklik yaptım serbest olsun istedim kurala uymadım bu yüzden farklıydı kıyafetlerimiz   :))   .İnanıyorum ki içinde dikiş sevgisi varsa bu AŞK oluyor bir zaman sonra .Bir hafta makinama dokunmasam tıkırtısını özlüyorum :).  

Bu ay Miray arkadaşımızın elbisesi seçildi kendisini tebrik ediyorum .Ellerine sağlık Miraycım.

Nisan ayının ev sahibi  myhobbyworld etkinliğe tüm arkadaşlarımızı bekleriz .




Bol dikişli günler dilerim....



8 yorum:

  1. Hakikaten tebrik ediyoru. Haketti. Okadar parçalı çıkmıştıki elbise. Sabır işiydi. Tebrikler Miray ve seninde eline koluna sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım seninde parmaklarına sağlık motive edici yorumların için :)

      Sil
  2. Daha önce yorum yazamadığım için çok üzgünüm.Herkesin ellerine sağlık yine birbirinden farklı güzel çalışmalar ortaya çıktı.Sana da ayrıca teşekkür ederim.Ev sahipliğin çok güzeldi.Süprizinde sanırım herkesin işine geldi.Nisan ayı etkinliğinde bende seni ağırlamak isterim.Bol dikişli günler dileği ile görüşürüz....

    YanıtlaSil
  3. :) Tebrik ediyorum Miray arkadaşımızı :) Tam yazlık bir modeli güzel bir kumaş seçerekdikmiş, güle güle kullansın, övünerek de giysin artık :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim canım kolay gelsin size de :)

    YanıtlaSil
  5. Ayyyy çok mutlu oldum:) Herkese teşekkür ederim... Herkesin diktiği gerçekten çok güzeldi. Ayrıca dikilecek modelin serbest olmasıda çok iyi olmuştu:)

    YanıtlaSil